Servicii

Consultanta

Consultanta
De foarte multe ori, in incercarea de a da personalitate locuintei noastre, tindem sa combinam anumite elemente pe care ni le dorim intr-un mod necorespunzator, rezultatul final fiind foarte departe de ceea ne doream.

Proiectare

Proiectare
Un designer bun de interior stie si reuseste cu succes sa includa in amenajarea spatiului dumneavoastra acele piese de mobilier, accesorii sau texturi pe care vi le doriti, avand ca rezultat o locuinta mulata perfect pe personalitatea dumneavoastra.

Prezentari fotorealiste

Prezentari fotorealiste
O alta provocare careia oricarui designer bun ii face fata cu brio este cea a spatiilor mici, in care fiecare centimetru de functionalitate conteaza, iar confortul poate fi atins cu usurinta de fiecare proprietar in parte daca discuta in prealabil cu un designer.

Management de proiect

Management de proiect
Un spatiu mare nu inseamna mai putine batai de cap. Adesea te poti gasi in situatia de a nu sti cum sa il mobilezi in asa fel incat locuinta sa-si pastreze grandoarea, lumina, dar in acelasi timp sa capete si propria personalitate care sa fie cea dictata de nevoile si preferintele dumneavoastra.

INSTUDIO

_

Trendurile vin si pleaca, dar proiectele de design cu suflet iau nastere in momentul in care clientul si designerul colaboreaza eficient.

In functie de nevoile spatiului personal sau profesional, ori de imbunatatirile pe care doriti sa le aduceti in jur, serviciile oferite de INSTUDIO rezolva orice problema si se muleaza perfect pe gusturile dumneavoastra.

Design interior

_
  • Spatii rezidentiale
  • Spatii comerciale
  • Birouri
  • Saloane de infrumusetare
  • Cafenele
  • Restaurante

Design exterior

_

Prin serviciile noastre de design personalizat iti oferim posibilitatea unei amenajari exterioare realizate dupa preferintele tale.

  • Fatade
  • Curti
  • Foisoare
  • Garduri si porti

Cum decurge un proiect de design?

_

1. La prima intalnire, pe baza releveului, vom discuta despre spatiul dumneavoastra reprezentat in plan 2D si, daca doriti, recompartimentarea acestuia.
2. Vom discuta despre directia de stil pe care o doriti.
3. Vom alege mostre de materiale si game de culori preferate.
4. Vom discuta despre bugetul de care dispuneti.
5. Va vom prezenta o schita a mobilierului ce va fi realizat pe comanda, dupa acceptul dumneavoastra.

Dupa ce am parcurs impeuna acesti 5 pasi, vom trece la lucru (proiectarea 3D). Proiectarea 3D reprezinta vizualizarea virtuala a locuintei dumneavoastra.

6. Veti primi planse tehnice cu cote pentru instalatia electrica (prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat) cat si pentru pozitionarea placilor de faianta si gresie dar si a scafelor.
7. Alegerea finisajelor de interior: gresie, faianta, parchet, usi, obiecte sanitare.
8. Vizite in showroom-uri pentru alegerea pieselor de mobilier: corpuri de iluminat, canapele, accesorii, perdele, detalii de decor.
9. Vizita pe santier cat si asigurarea ca spatiul va fi conform planului stabilit in prealabil.