Despre

SCURTA DESCRIERE

INSTUDIO s-a născut din pasiune pentru frumos, dintr-o dorință care își cerea dreptul la concretizare.

Claudia Covaciu, fondatoarea INSTUDIO, este o persoana pentru care simtul estetic, dar si cel practic i-au fost mereu la indemana. Pe masura trecerii timpului si-a perfectionat viziunea absolvind cursurile Facultatii de Design din cadrul Universitatii Tibiscus din Timisoara, dar si cursurile masteratului Facultatii de Arhitectura din cadrul Universitatii Politehnice din acelasi oras.

Claudia adora provocarile spatiilor mici si problematice, dar in acelasi timp ii place sa-si dea frau imaginatiei in ceea ce priveste spatiile mari, care de cele mai multe ori sunt destul de dificil de amenajat. Daca aveti nevoie de experienta si cunostintele unui profesionist, ati ajuns exact unde trebuie.

Chiar daca vreti sa va reorganizati bucataria sau cautati dormitorul perfect, INStudio este aici sa va ajute si sa va indrume spre alegerea corecta. Iar atunci cand sunteti pregatit sa porniti un proiect, Claudia este langa dumneavoastra pas cu pas sa va inspire, sa va ajute sa descoperiti produse noi cat si sa vegheze atenta ca planul este dus la capat in forma lui initiala INSTUDIO va face tot posibilul ca proiectul mult visat de dumneavoastra sa devina realitate!


DESIGN YOUR LIFE WITH INSTUDIO!